fbpx
Privatlivspolitik2018-12-13T09:43:28+01:00

Hvem er vi

www.BabyPetit.dk drives som en enkeltmandsvirksomhed – CVR: 38250108

 

Kontaktinformation:

BabyPetit ApS
Klosterparkvej 91, 1. tv
4400 Kalundborg
Danmark 

Kontakt os telefonisk på +45 25532262 / 20828214

E-mail: info@BabyPetit.dk

 

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

For at kunne handle hos www.babypetit.dk skal du som minimum oplyse
– Navn
– Adresse
– E-mailadresse
– Telefon/mobilnummer
Ovenstående data skal vi bruge hos BabyPetit, for at kunne levere din bestilling, for at kunne fremsende den lovpligtige ordrebekræftelse via e-mail og for at kunne kontakte dig telefonisk, i det tilfælde at det er nødvendigt i forbindelse med din bestilling. Babypetit bruger også din email adresse til at sende ny produkter, tilbud og kampagner. Oplysningerne bliver gemt sammen med oplysninger om, hvilke vare du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

BabyPetit videregiver eller sælger ikke personoplysninger til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvis salg af virksomheden. Eventuel vidergivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Den dataansvarlige på www.babypetit.dk er Mohamoud I. Jama

Som registreret hos Baby Petit, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: info@babypetit.dk

 

Go to Top