Generelt

Generelt:
Disse Købsvilkår er gældende ved køb af varer hos www.BabyPetit.dk. Alle aftaler der indgåes med www.BabyPetit.dk er på dansk og er underlagt dansk lovgivning.

Ejerforhold:
www.BabyPetit.dk drives som en enkeltmandsvirksomhed – CVR: 38250108

Adresse:
BabyPetit ApS
Klosterparkvej 91, 1. tv
4400 Kalundborg
Danmark

Kontaktoplysninger: 
Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice pr. mail.
E-mail: info@BabyPetit.dk

Bestilling

Bestillingsproces:
www.BabyPetit.dk er åben for dig lige hvor du er 24 timer i døgnet. Ved eventuel vedligeholdelse vil butikken kort være lukket. Du kan derfor udelukkende foretage køb hos www.BabyPetit.dk, når shoppen er åben og tilgængelig online.

De varer du vil købe, lægger du i “kurven”. Du kan ændre indholdet i kurven helt frem til selve betalingen, og du kan altid løbende tjekke indholdet samt prisen for varerne.

Eventuelle ekstra betaling for fragt vil først blive udregnet, umiddelbart inden du er klar til at betale.
Når du har placeret alle de varer du ønsker i din “kurv”, klikker du på “Til kassen”, hvor du indtaster dit navn, adresse, e-mail, tlf.nr., betalingsmetode og leveringsmetode.

Du kan ændre indhold i kurven helt frem til , du bekræfter dit køb, ved at trykke på knappen “Til Betaling”. Når du har bekræftet vores købsvilkår og vælger “Til Betaling” går din ordre videre til BabyPetit. Du færdigegør betalingen ved at indtaste kort nr, udløbsdato og kontrolcifre.

Kvittering for bestilling:
Når du har lagt bestilling hos www.BabyPetit.dk, modtager du en ordrebekræftelse for vores modtagelse af din bestilling.

Hvis du fortryder dit køb umiddelbart efter bestilling, kan du rette kontakt til os på mail info@BabyPetit.dk, og få din bestilling anulleret. Dog er dette kun muligt indtil bestillingen sendes videre til behandling.

I dette tilfælde at det ikke er muligt at anullere din bestilling, gælder den normale fortrydelsesret på 14 dage naturligvis.

Priser:
Alle Priser på www.BabyPetit.dk er angivet i DKK og er inklusiv 25% moms.

Betalingsmetoder:
På www.BabyPetit.dk har du forskellige betalingsmuligheder, som Mobilepay, Dankort, Visa og MasterCard.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra www.BabyPetit.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved køb.

Fragt og levering:
Du skal betale for levering af din bestilling, og dette er som udgangspunkt ikke inkluderet i varernes pris.
Fragtomkostninger vil starte fra 35 DKK. Vi giver fri fragt for bestillinger, hvor ordrebeløbet er 399 DKK eller derover.
Bestillinger sendes enten med Post Danmark eller GLS.

Leveringstiden er 1-3 arbejdsdage, fra du har gennemført bestillingen, til du kan forvente at modtage pakken.
Når pakken er afsendt vil du modtage en mail med link til tracking-oplysninger, så du har mulighed for at følge pakken.

Under udsalg og kampagner gør vi en ekstra indsats for at du får din pakke hurtigst muligt. Forvent en leveringstid i disse perioder på 1-4 dage.

Returnering og fortrydelsesret

14 dages fortrydelsesret:
Når du handler på www.BabyPetit.dk har du 14 dages fortrydelsesret.
Fortrydelsesretten gælder fra den dag du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, søndag, grundlovsdag, juleaften eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den efterfølgende hverdag. I tilfælde af at flere forskellige varer, som er bestilt i en ordre men leveres enkeltvis, løber perioden fra modtagelse af den sidste vare.

For at gøre fortydelses retten gældende, skal du senest 14 dage efter modtagelse af din bestilling meddele BabyPetit at du fortryder købet. Du kan sende en mail til info@babypetit.dk eller benytte standardfortrydelses formularen, som du finder nederst i handels betingelserne. Efter du har meddelt os, at du fortryder købet, skal du hurtigst muligt og senest inden for 14 dage fra din meddelelse, returnere varen til os.
Alternativt kan du vælge blot at returnere den vare du har fortrudt til vores returadresse, senest 14 dage efter modtagelsen af varen, uden at meddele os om dette først. Udfyld dog returnerings sedlen der kommer med bestilling, så vi er klar over hvor pakken kommer fra.

Efter modtagelsen må du udelukkende håndtere varerne på en sådan måde, så du kan fastslå varernes pasform og egenskaber. For at anskueliggøre dette yderligere, skal du forestille dig, at du må undersøge varer på samme måde, som man normalt vil kunne undersøge samme vare i en fysisk butik. Dvs. du må gerne prøve en vare, ligesom du prøver i et prøverum i en fysisk butik. Hvis det viser sig at en vare du returnerer er i forringet stand, som gør den usælgelig eller formindsker værdien, kan BabyPetit afhængig af skades omfang, fratrække værdiforringelsen fra din refundering eller helt nægte at refundere beløbet for varen. Med værdiforringelse mener vi eksempelvis pletter, lugt af tobaksrøg, slid og ligende.

Returretten på 14 dage gælder også varer købt under udsalg og kampagne tilbud.

Ombytning:
Ved ombytning, bedes du returner varen og ligge en ny ordre ind.

Returnering:
Hvis du fortryder dit køb, skal varerne sendes retur til:
BabyPetit ApS
Klosterparkvej 91, 1. tv
4400 Kalundborg
Danmark.

Ved returnering skal du sørge for at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret på pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor altid en postkvittering samt evt track and trace nummer.
Du skal selv betale udgifterne til returnering af varen, når du har fortryder købet eller vil bytte.
VIGTIGT: Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter du har givet besked om fortrydelse, og du skal returnere senest 14 dage efter, vi har modtaget meddelelse om, at du har fortrudt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Når du sender en vare retur, beder vi dig vedlægge den returseddel, som var vedlagt din bestilling, da du modtog pakken. Har du ikke længere retursedlen, kan du i stedet vedlægge en kopi af din ordrebekræftelse. Dette er vigtigt, for at vi kan identificere din bestilling, når vi modtager den på vores returlager.

Når vi modtager varen på vores lager, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved køb, hvis varen ikke er værdiforringet. Vi tilbagebetaler indenfor 14 dage, fra vi har modtaget din pakke retur.
Beløbet vil altid overførts til samme betalingsmiddel, som blev brugt ved betaling.
BEMÆRK: Jævnfør ovenstående punkt om værdiforringelse, kan du miste din købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:
– Du reelt har taget varen i brug
– Den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.
– Du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.
Fortrydelse af en del af købet  
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Reklamation

Reklamationsret:

Dit køb hos BabyPetit er omfattet af 24 måneders reklamationsret / købs loven. Man skal reklamere inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter man har konstateret fejlen eller manglen. Sådan fungere mangelreglerne: Det betyder at du kan få en mangelfuld vare enten repareret, ombyttet, penge tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Kontakt os hvis du vil reklamere:
Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler at du reklamere så hurtigt som muligt, senest 2 måneder efter fejlen blev opdaget.

Du kan reklamere ved at kontakte os via mail på info@babypetit.dk, vedhæft gerne et eller flere billeder af den beskadigede vare. Dette vil afhjælpe den videre behandling af din reklamation
Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser fra os.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr . Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@babypetit.dk

Persondata:
For at kunne handle hos www.BabyPetit.dk skal du som minimum oplyse
– Navn
– Adresse
– E-mailadresse
– Telefon/mobilnummer
Ovenstående data skal vi bruge hos BabyPetit, for at kunne levere din bestilling, for at kunne fremsende den lovpligtige ordrebekræftelse via e-mail og for at kunne kontakte dig telefonisk, i det tilfælde at det er nødvendigt i forbindelse med din bestilling. Babypetit bruger også din email adresse til at sende ny produkter, tilbud og kampagner. Oplysningerne bliver gemt sammen med oplysninger om, hvilke vare du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

BabyPetit videregiver eller sælger ikke personoplysninger til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvis salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Den dataansvarlige på www.babypetit.dk er Mohamoud I. Jama

Som registreret hos Baby Petit, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: info@babypetit.dk

Forbehold

Fejl i webshoppen:
BabyPetit forbeholder sig retten til at hæve købsaftalen uden at der kan kræves kompensation herfor, hvis du som kunde har handlet i ond tro, i tilfælde hvor der har været en fejl i webshoppen, som du kendte til, eller med rimelighed burde have indset var en fejl. Dette inkluderer fejlagtige oplysninger om pris og kvantitet.

Farvegengivelse: 
Vi kan ikke garantere at farvegengivelsen på din skærm stemmer 100% overnes med varens reelle farve, da farvegengivelse kan variere afhængig af den skærms kvalitet og indstillinger.

Klageadgang  
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Mohamoud I. Jama på info@babypetit.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Handels betingelserne er senest opdateret d. 01.06.2018