Betaling:

Betalingsmetoder:
Hos www.BabyPetit.dk kan du vælge at betale med MobilePay og forskellige betalingskort, som Dankort, Visa og MasterCard.  

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra www.BabyPetit.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved køb.


Fragt og levering:

Du skal betale for levering af din bestilling, og dette er som udgangspunkt ikke inkluderet i varernes pris.
Fragtomkostninger vil starte fra 35 DKK. Vi giver fri fragt for bestillinger, hvor ordrebeløbet er 399 DKK eller derover.
Alle bestillinger sendes med Post Danmark/Nord og/eller med Gls.

Leveringstiden er 1-3 arbejdsdage, fra du har gennemført bestillingen, til du kan forvente at modtage pakken.
Når pakken er afsendt vil du modtage en mail med link til tracking-oplysninger, så du har mulighed for at følge pakken.

Under udsalg og kampagner gør vi en ekstra indsats for at du får din pakke hurtigst muligt. Forvent en leveringstid i disse perioder på 1-4 dage.

Returnering og fortrydelsesret

14 dages fortrydelsesret:
Når du handler på www.BabyPetit.dk har du 14 dages fortrydelsesret.
Fortrydelsesretten gælder fra den dag du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, søndag, grundlovsdag, juleaften eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den efterfølgende hverdag. I tilfælde af at flere forskellige varer, som er bestilt i en ordre men leveres enkeltvis, løber perioden fra modtagelse af den sidste vare.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du senest 14 dage efter modtagelse af din bestilling meddele BabyPetit at du fortryder købet. Efter du har meddelt os, at du fortryder købet, skal du hurtigste muligt, returnere varen til os.
Alternativt kan du vælge blot at returnere den vare du har fortrudt til vores returadresse, senest 14 dage efter modtagelsen af varen, uden at meddele os om dette først. Udfyld dog returneringssedlen der kommer med bestilling, så vi er klar over hvor pakken kommer fra.

Efter modtagelsen må du udelukkende håndtere varerne på en sådan måde, så du kan fastslå varernes pasform og egenskaber. For anskueliggøre dette yderligere, skal du forestille dig, at du må undersøge varer på samme måde, som man normalt vil kunne undersøge samme vare i en fysisk butik. Dvs. du må gerne på prøve en vare, ligesom du prøver i et prøverum i en fysisk butik.

Returretten på 14 dage gælder også varer købt under udsalg og kampagne tilbud.

Værdiforringelse:
Hvis det viser sig at en vare du returnerer er i forringet stand, som gør den usælgelig eller formindsker værdien, kan BabyPetit afhængig af skades omfang, fratrække værdiforringelsen fra din refundering eller helt nægte at refundere beløbet for varen. Med værdiforringelse mener vi eksempelvis pletter, lugt af tobaksrøg, slid og lignende.

Ombytning
Ved ombytning, bedes du returner varen og ligge en ny order ind.

Returnering:
Hvis du fortryder dit køb, skal varerne sendes retur til:
Baby Petit ApS
Klosterparkvej 91, 1. tv
4400 Kalundborg
Danmark.

Ved returnering skal du sørge for at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor altid en postkvittering samt evt track and trace nummer.
Du skal selv betale udgifterne til returnering af varen, når du har fortrudt købet eller vil bytte.
VIGTIGT: Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter du har givet besked om fortrydelse, og du skal returnere senest 14 dage efter, du har fortrudt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Når du sender en vare retur, beder vi dig vedlægge den returseddel, som var vedlagt din bestilling, da du modtog pakken. Har du ikke længere retursedlen, kan du i stedet vedlægge en kopi af din ordrebekræftelse. Dette er vigtigt, for at vi kan identificere din bestilling, når vi modtager den på vores returlager.

Når vi modtager varen på vores lager, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved køb, hvis varen ikke er værdiforringet. Vi tilbagebetaler indenfor 7 dage, fra vi har modtaget din pakke retur.
Beløbet vil altid overføres til samme betalingsmiddel, som blev brugt ved betaling.
BEMÆRK: Jævnfør ovenstående punkt om værdiforringelse, kan du miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:
– Du reelt har taget varen i brug
– Den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.
– Du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.